Suppen in de buurt van Sint Pieter!

Wat is Suppen nou eigenlijk? Suppen is het staand peddelen op een board. Sup'It verhuurt SUP boarden en verzorgt voor u een activiteit tot in de puntjes. Onze passie overdragen aan de klant staat bij ons centraal!  Het mooie is dat echt bijna iedereen het kan leren, want je supt binnen no-time!

Tevens helpen wij jou graag om van jouw SUP ervaring een echte passie te maken zodat je optimaal kunt genieten van het Suppen.

Sup’It verzorgd sup activiteiten rondom Sint Pieter(Maastricht), Bij Sup'It kun je op basis van beschikbaarheid een Supboard huren, in de periode van april tot en met september.

Ga voor een leuke en gezellige dag uit op het water in de buurt van Sint Pieter(Maastricht).

Suppen kan al vanaf €20,- Voor de beginners, maar ook voor de meer ervaren mensen is er 'Sup'It Together'. Je krijgt dan in 15 minuten de basisbeginselen van het Suppen uitgelegd om vervolgens zelf aan de slag te gaan.

Heeft u specifieke wensen, denk hierbij bijvoorbeeld aan Teambuilding, Kinderfeesten, Vrijgezellenfeesten, of anders? Stuur ons een email naar info@supit.eu en wij denken graag met u mee!

We hopen jullie snel te mogen ontmoeten aan de Maasplassen bij Sup'It Limburg of op de Zuiderplas in het mooie Den Bosch bij Sup'It Brabant.