• Welke kleding moet ik aan als ik ga Suppen?

Wij adviseren om sportkleding te dragen tijdens het Suppen. Neem voor de zekerheid een setje droge kleding en een handdoek mee,

just in case ;) 

 

  • "Maar ik heb nog nooit op een Supboard gestaan, kan ik dit dan wel?"

Een vitaal persoon met een gemiddelde fysieke gesteldheid kan suppen. Wij leggen je in een aantal stappen de basisbeginselen uit, waarna je met vertrouwen kunt gaan beginnen aan het avontuur!

 

  • Hoeveel mensen vallen er in het water tijdens/gedurende het suppen? 

Een vraag die wij wekelijks horen :) Over het algemeen heel weinig. Dit komt mede door de kwaliteit supboards die wij verhuren. Dit zijn boarden van het merk 'Mistral'. Daarnaast zien we dat mensen vertrouwd het water op gaan nadat ze onze uitleg hebben gekregen aan de waterkant. 

 

  • Gaat het suppen door bij slecht weer?

Onder slecht weer verstaan wij: onweer en/of sterke wind (+4bft). Na onze beoordeling kunnen vervolgens de reserveringen worden geannuleerd en wordt samen gekeken op welk geschikt moment de eerstvolgende mogelijkheid is. Over het algemeen doen wij dit telefonisch en kan tot 15 minuten voor aanvang van de activiteit. Safety First! 

 

  • Hebben jullie ook cadeaubonnen?

Jazeker! Wil je iemand een supâ„—erleuk cadeau geven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze standaard cadeaubonnen geven recht op 1,5 uur suppen inclusief uitleg. Mocht je een ander cadeau overwegen om te geven, neem dan contact op met ons via info@supit.eu, dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken. 

 

  • Krijg ik mijn geld terug wanneer ik geboekt heb maar toch niet kan?

Wanneer je bij ons een reservering hebt staan en je kan onverhoopt toch niet komen, dan kijken we samen naar een ander geschikt moment, lukt dit niet, dan krijg je van ons een tegoedbon voor de waarde van je reservering welke je vervolgens weer in kunt zetten op een voor jou geschikt moment. 

 

  • Andere vraag?

Heb je een andere vraag die niet vermeld staat, en ook niet terug te vinden is op onze pagina Algemene Informatie?

Stuur ons je vraag per email naar info@supit.eu

 

Good Vibes Only!