Partners Sup'It

Sup'It heeft samenwerkingen met de volgende partners; 

www.maasterp.nl Een prachtige jachthaven, camping en camperplekken bij elkaar. Gelegen op een idyllische locatie, in een mooie omgeving. Dit is tevens een van de uitvalslocaties waar Sup'It is gevestigd. Afsluitend een hapje en drankje? Dat kan bij de plaatselijke 'Brasserie de Maasterp'. 

www.droomsloepen.nl  Neem een kijkje op deze prachtige site om heerlijk te genieten van een vaartocht in een gave sloep over de Limburgse Maasplassen, een unieke ervaring voor Jong & Oud. De sloepen liggen afgemeerd in Wessem. 

www.bboheenlaak.nl Voor wie op zoek is naar een leuke overnachting in Ohé en Laak moet zeker deze accommodatie bekijken van Erik en Evelyn.
Gelegen op loopafstand van Sup'It, waardoor men niet alleen de natuur vanaf het water kan bewonderen maar zeker ook door de vele wandelingen die in dit natuurgebied mogelijk zijn. 

www.waolenwiert.nl De Waolenwiert is een gezellige zeil- en surfvereniging aan de plas bij Oost-Maarland in het mooie Zuid-Limburg (5 km ten zuiden van Maastricht). Er wordt gevaren in open zeilboten, kajaks, windsurfplanken en catamarans en uiteraard ook gesupt. Tevens is dit ook een uitvalslocatie waar Sup'It is gevestigd. 

www.bodymindlifecoaching.nl BodyMind Life Coaching is actief op ‘het eiland in de maas’ (Stevensweert- Ohé & Laak) en helpt jou terug in balans te komen door grip te krijgen op stressklachten en te groeien in persoonlijke effectiviteit. In de aanpak van BodyMind Life Coaching staan psychosociale coaching, outdoor life coaching, lichamelijke (manuele) therapie en het optimaliseren van ontspanning én innerlijke rust centraal.

BodyMind Life Coaching is onze partner voor supyogalessen op locatie Ohe en Laak. Stress Release & Awareness coach én (sup)yogadocente Angelina neemt je mee in de leukste yogaposes en ultieme ontspanning op het supboard. Wil je meer over haar weten? Kijk op www.bodymindlifecoaching.nl